Toscane in Nederland

Tuin de Lage Oorsprong is een groene oase gevestigd op een eeuwenoud landgoed met grote bomen en kabbelende beekjes.
Het is een unieke locatie voor jullie mooiste dag. Wanneer de gasten via het beekdal de tuin betreden wanen ze zich in een groen sprookje. De pure, groene schoonheid van de tuin zorgt voor een ontspannen sfeer. “Het lijkt wel Italië”, roepen jullie gasten die aan lange tafels onder de rozenberceau zitten.

service
service

Unieke locatie

Het amfitheater, de berceau en het terras bij de vijver met de fraaie kas vormen het hart van de tuin. Hier maken jullie exclusief gebruik van. De overvloedige rozenberceau en de wit bloeiende Passiebloem in de kas maken het plaatje helemaal af. Stel jullie voor om in het amfitheater onder de grote bomen elkaar het jawoord te geven, met op de achtergrond de zacht klaterende waterval vanuit het grothuisje.

LEES VERDER

Toast & taart

Na de huwelijksceremonie doet iedereen zich tegoed aan taart & bubbels die op landelijk gedekte tafels naast de vijver staan. Een heerlijke plek waar de kinderen met bootjes spelen en waar volwassenen genieten in de schaduw van de bomen, of zich juist laten koesteren onder de zon. Met lekkere hapjes en drankjes wordt er geproost op jullie geluk.

BEKIJK MOGELIJKHEDEN
service
service

Dineren in de tuin

Mochten jullie willen dineren in de tuin dan werkt de tuin samen met zes goede cateraars. Uiteraard kan het menu door jullie zelf worden ingevuld, we brengen jullie graag in contact met onze cateraars.

LEES VERDER